DISCLAIMER

Home > Disclaimer

DISCLAIMER

NEDERLANDS RECHT

Op deze disclaimer en website is Nederlands recht van toepassing. De op onze website geplaatste informatie is bedoeld voor bedrijven en particulieren die in Nederland wonen of gevestigd zijn. Bij een vestigingsplaats of woonplaats buiten Nederland kunnen andere regels gelden.

WERKING WEBSITE

KeurCO.nl kan niet garanderen dat deze website ononderbroken of foutloos functioneert. Wel doen onze medewerkers daarvoor hun uiterste best. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid wanneer onze website tijdelijk niet bereikbaar is en u daardoor schade lijdt.

VOORBEELDBEREKENING OP DE WEBSITE

Bij de voorbeeldberekeningen op onze website zijn wij uitgegaan van algemene uitgangspunten waarvan niet geheel vaststaat of die op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Alle gepubliceerde berekeningen zijn uitsluitend indicatief en kunnen wijzigen.

INFORMATIE OP ANDERE WEBSITES

Wij linken met enige regelmaat naar externe websites. De informatie op deze externe websites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie op deze externe websites.

GEBRUIK VAN INFORMATIE

Alle informatie op deze website, waaronder huisstijl, logo en vormgeving, is eigendom van KeurCO.nl. U mag de informatie op onze website voor privedoelen gebruiken, mits u vermeldt dat u de informatie gevonden heeft op de website van KeurCO.nl en de gevonden informatie intact laat. Wilt u de informatie gebruiken voor commerciele doeleinden, vraag dan eerst toestemming alvorens dit te publiceren.

OVER DEZE DISCLAIMER

KeurCO.nl behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Geen bouwkundig onderzoek? Dit bent u dan kwijt:

 • Dakrenovatie € 9.975,00
 • Schilderwerk woning € 9.825,00
 • Kozijnen vervangen € 3.480,00
 • Herbestraten tuin € 2.600,00
 • Gevelrenovatie € 4.600,00
 • Dakkapel renoveren € 8.300,00
 • CV-ketel vervangen € 3.000,00
 • Rolluiken vervangen € 6.500,00
 • Stuckwerk vervangen € 3.550,00
 • Riool vervangen € 4.250,00
 • Elektra vervangen € 6.865,00

Marcel de Jong

Onderzoeker voor KeurCO.nl
 • (4.5 Rate)

Zowel bij bestaande woningen als bij nieuwbouw woningen komen er vaak gebreken aan het licht. De kosten voor het herstellen van deze gebreken kunnen flink in de papieren lopen. Als koper heeft u een onderzoeksplicht. Wanneer u geen bouwkundige keuring laat uitvoeren, dan kunt u in een later stadium moeilijk tot niets reclameren. De kosten voor het vervangen dan wel repareren komen dan voor rekening van de koper. Dat dit in de papieren loopt ziet u hierboven, dit zijn richtprijzen voor de meeste voorkomende gebreken.

BOUWKUNDIGE KEURING

Een aanbod voor een technische keuring?,
binnen 2 minuten geregeld.

Site error: the file /home/keurco/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.